Anvelope MITAS

Istoria companiei MITAS dateaza din anii ’30, cand a inceput productia de anvelope in Praga, pe vremea aceea capitala Cehoslovaciei si in orasul Zlin din provincia Moravia. In prezent, compania detine trei facilitati de productie a anvelopelor in Cehia, una in Serbia, una in Slovenia si una in Charles City, Iowa, Statele Unite. Pe langa facilitatile de productie, Mitas dispune de o retea internationala de vanzari si distributie care opereaza in 14 tari, inclusiv in Statele Unite. 

Mitas produce si comercializeaza doua branduri de anvelope: Mitas si Cultor. Compania Mitas, cu o cifra anuala de afaceri de 450 milioane Euro, se situeaza printre producatorii de top europeni de anvelope agricole si industriale. Mitas este membru al grupului Trelleborg. Cca. 86% din productia de anvelope este livrata clientilor din Europa, inclusiv pentru prima echipare a echipamentelor agricole si de constructii fabricate de importanti producatori mondiali de utilaje.

Procesele de productie, dezvoltare, testare, depozitare sunt certificate in conformitate cu standardele internationale ISO 9001, ISO 14001 si ISO/TS 16949.

Gama de anvelope, de cea mai buna calitate, cuprinde: