Cum cumpar

Plasarea unei comenzi se face urmand pasii urmatori :

1. Cu ajutorul filtrului de cautare, se alege produsul dorit.

Alegerea produsului se face urmand, in ordine, aceasta secventa de comenzi:

  • Alegerea categoriei/subcategoriei
  • Cu ajutorul filtrului de cautare, se aleg janta si dimensiunea produsului
  • Pentru afisarea rezultatelor, se apasa butonul “CAUTA”

sau

prin utilizarea filtrului de cautare rapida din partea superioara a paginii, utilizand criterii de cautare de forma 11.2-24 sau 400/60. Utilizand aceasta forma de cautare, va aparea o lista de dimensiuni din care puteti alege dimensiunea dorita. Finalizarea se face apasand butonul “Afiseaza rezultatele”.

2. Dupa afisarea rezultatelor, se alege produsul dorit si se vor putea vizualiza detaliile : pret, stoc, descrierea produsului, specificatia tehnica, segmentul de utilizare.

Pentru finalizarea comenzii, va trebui sa completati cantitatea dorita din produsul ales si sa actionati butonul “Adauga in cos” sau sa actionati butonul de comanda rapida.

Butonul “Adauga in cos”

Daca se efectueaza aceasta comanda, se va deschide o fereastra care afiseaza continutul cosului de cumparaturi si pretul produselor. De aici aveti posibilitatea continuarii cumparaturilor (butonul “Inapoi la produse”) sau sa finalizati comanda (butonul “Finalizeaza comanda”).

Finalizarea comenzii se face accesand cosul de cumparaturi din partea superioara a paginii si completarea datelor din fereastra care se deschide, prin inregistrare ca utilizator nou, daca este prima comanda, sau utilizarea datelor de autentificare salvate anterior.

La inregistrare, este necesara completarea datelor solicitate de formulare: persoana fizica/juridica cu date de identificare, adresa de livrare/facturare, forma de plata si de livrare dorite etc. Campurile marcate cu un asterisc rosu  sunt obligatorii.

Aici aveti posibilitatea adugarii unui comentariu (ex. “Doresc livrare sambata”).

Inainte de actionarea butonului de plasare a comenzii, este necesar acordul utilizatorului cu termenii si conditiile prezentului site.

Dupa plasarea comenzii, se va deschide o fereastra cu confirmarea si inregistrarea acesteia. In aceasta, aveti posibilitatea vizualizarii comenzii facute, sa va consultati istoricul comenzilor (daca estista) sau sa va intoarceti la produse.

Prin e-mailul declarat de Dvs. veti primi un mesaj de inregistrare cu success a comenzii, urmand ca un consultant de vazari sa va contacteze telefonic in cel mai scurt timp pentru stabilirea ultimelor detalii.

Butonul “Cumpara rapid”

Prin actionarea acetui buton, se va deschide un formular in care trebuie introdus numele persoanei care plaseaza comanda, un numar de telefon si adresa de e-mail. In cel mai scurt timp, un consultant de vazari va va contacta telefonic pentru stabilirea detaliilor.